El Barcelona Supercomputing Center i la Xarxa X4HPC estaran presents al Barcelona Deep Tech Summit que se celebrarà els dies 28 i 29 de novembre al Palau de Congressos – Fira de Barcelona.

El Barcelona Deep Tech Summit serà el lloc de trobada de startups i spin-offs, investigadors, inversors i corporacions per trobar solucions revolucionàries als problemes globals més complexos i donarà l’oportunitat de conèixer les xarxes de transferència de coneixement més significatives de l’ecosistema deep tech català, activitats, objectius i serveis.

Com a part de l’ecosistema científic i d’innovació Deep Tech, el Barcelona Supercomputing Center i la X4HPC presentaran durant l’esdeveniment els projectes: eFlows4HPC i AI-Sprint.

La presentació tindrà lloc el 29 de novembre de 2023 de 10.00h a 10.30h a l’espai Pitch Corner del Palau de Congressos de Fira de Barcelona. Podeu reservar la vostra entrada aquí.

AGENDA

  • 10:00h Presentació de la xarxa X4HPC
  • 10:10h eFlows4HPC, presentat per Rosa Ma Badia, manager del grup de recerca Workflows and Distributed Computing del Barcelona Supercomputing Center.
  • 10:20h AI-SPRINT, presentat per Daniele Lezzi, investigador del grup de recerca Workflows and Distributed Computing del Barcelona Supercomputing Center.
Tornar Notícies