El Barcelona Supercomputing Center i la X4HPC acudiran al IOT Solutions World Congress 2024, a Barcelona, del 21 al 23 de maig 2024.

Aquest congrés és l’esdeveniment líder internacional sobre transformació digital i tecnologia d’avantguarda. El congrés torna al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona amb la voluntat de consolidar un punt de trobada únic que reuneixi els principals proveïdors de solucions industrials i mostrar les últimes tendències de l’àmbit de l’Internet of Things.

Com a X4HPC i BSC, no només acudirem al esdeveniment, si no que també disposarem d’un estand propi: Com a X4HPC i BSC també tindrem estand propi Estand 5 del pavelló de la Generalitat de Catalunya: Gran Via, pavelló 1, nivell 0, carrer D, estand 80. És per aquest motiu que volem convidar a tots els membres de la Xarxa a que ens envieu les vostres tecnologies per a poder dinamitzar-les al congrés.

També aprofitem a convidar-vos a vindre amb nosaltres i així poder fer una millor representació de les vostres tecnologies.

En el següent ENLLAÇ trobareu el formulari de registre de la tecnologia. Esperem poder donar a conèixer els vostres projectes al nostre estand!

Tornar Notícies