El IOT Solutions World Congress (IOTSWC), el principal esdeveniment internacional centrat en la transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives, va tancar la seva vuitena edició després de tres dies de gran activitat en el recinte de Gran Via. Amb 377 empreses expositores, 98 conferències i sessions, i més de 150 experts, el saló va reforçar la seva posició com a plataforma líder per a la transformació digital de tots els sectors industrials.

Organitzada per Fira de Barcelona, IOTSWC 2024 va reunir a al voltant de 11.000 assistents que van poder comprovar com les últimes innovacions industrials desenvolupades a través de tecnologies disruptives com la Internet de les Coses, els Bessons Digitals, la Intel·ligència Artificial, la Realitat Virtual i Augmentada i la connectivitat 5G estan aportant a les empreses noves eines i estratègies per a superar els seus desafiaments futurs.

El Barcelona Supercomputing Center i X4HPC van assistir al IOT Solutions World Congress 2024 amb estand propi on van promoure les seves tecnologies i recerques relacionades amb Internet of Things (IoT) i High Performance Computing (HPC). En el següent enllaç podeu descobrir el catàleg de tecnologies.

Durant el IoT Solutions World Congress, vàrem rebre la visita de més d’un centenar de persones en el nostre estand en el qual van participar 20 investigadors.

La pròxima edició del IOT Solutions World Congress i Barcelona Cybersecurity Congress tindrà lloc del 13 al 15 de maig de 2025 en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

IOT Solutions World Congress 2024

Tornar Notícies