L’edició 2023 de l’Innovation Journey tindrà lloc del 19 d’octubre al 30 de novembre de 2023 i té com a objectiu fomentar l’emprenedoria entre investigadors i investigadores del BSC-CNS i X4HPC.

L’Innovation Journey és un programa de formació en transferència de tecnologia pensat i dissenyat per a investigadors del BSC i la X4HPC que desitgin donar corda al seu emprenedor interior i adquirir les eines per a portar les seves tecnologies al mercat.

El programa de set sessions oferirà formació empresarial mitjançant tallers interactius, un enfocament per implementar solucions pràctiques al mercat, i mentoring i orientació per part d’emprenedors, guiant els científics a través d’un currículum rigorós. Els experts guiaran els participants a través de la teoria que hi ha darrere de cada pas per garantir una profunditat de comprensió dels principals conceptes i processos.

Les primeres edicions d’aquest programa van reunir un total de 20 investigadors i investigadores del BSC que van viure un intercanvi d’idees apassionant, i van aprendre a través de seminaris i tallers interactius impartits per experts consolidats: coneixent recorreguts reals d’emprenedors/es d’èxit.

Algunes de les dades més destacades de les passades edicions l’innovation Journey són:

-6/11 de les spin-offs del BSC-CNS s’han creat en els 3 últims anys.
-4 de las Spin-off del BSC-CNS s’han constituït després de participar en l’última edició de l’Innovation Journey.

Consulteu els requisits per a la vostra sol·licitud aquí, seguiu les instruccions i ompliu aquest formulari.

Hauríeu d’enviar la vostra sol·licitud abans del 30 de juny de 2023, 23.59 (GMT+2)

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb: techtransferoffice@bsc.es

Tornar Notícies