* Consulta l’agenda d’activitats al MWC, Portfolio tecnologies MWC i el catàleg d’Spin-off al 4YFN

El Barcelona Supercomputing Center i la Xarxa X4HPC per a HPC a Catalunya estarà al 4YFN 2024, amb un estand amb 10 spin-offs. Comptarem amb spinoffs com: Qilimanjaro Quantum Tech, S.L. (BSC), Bytelab Solutions, S.L. (Nextmol) (BSC), ELEM Biotech, S.L. (BSC), Nostrum Biodiscovery, S.L. (BSC), Flexible Integrated Circuits, S.L. (FlexiiC) (CNM-CSIC), Qbeast Analytics, S.L. (BSC) , Mitiga Solutions, S.L. (BSC), Frontwave Imaging, S.L. (BSC), Nearby Computing, S.L. (BSC), Energy Aware Solutions S.L. (BSC).

Vine a acompanyar-nos en els dos esdeveniments que hem organitzat:

  • PresentacióX4HPC a l’Estand BSC 4YFN (Estand 8.015B – Pavelló 8) el dimarts 27 de febrer a les 11h

Presentació de les activitats X4HPC i el seu progrés a càrrec de Maria Rosés, manager of the X4HPC (Convidats: Departament de Recerca i Universitats, Agaur i Oficines de Transferència de la X4HPC)

  • Emprenedoria al Panel BSC a l’Estand MWCapital a 4YFN (Pavelló 8.1) el dimecres 28 de febrer 11:15h – 12:15h

Agenda:

  • Introducció i importància de la Transferència de Tecnologia (Anna Escoda del BSC)
  • Panell 1: De la recerca a la spin-off (Anna Escoda del BSC, Winners of Innovation Journey: HoriZyme Rubén Muñoz – BSC, OneCareAI Daniele Lezzi, Davide Cirillo – BSC, SimTwins Sebastián Ares de Parga Regalado – CIMNE)
  • Panell 2: L’aventura de crear una spin-off (Anna Escoda from BSC, Sébastien Lefebvre, partner at Elaia, Victor Canivell, cofundador de Qilimanjaro Quantum Tech)
  •  Conclusió mitjançant transferència de tecnologia (Anna Escoda del BSC)

 

  • Activitat de networking al nostre estand el dimecres 28 de febrer a les 13h

El dimarts 28 de febrer a les 13:00, organitzarem un esdeveniment de networking per a tot l’ecosistema d’emprenedoria Deep Tech i Supercomputing al nostre estand. L’esdeveniment reunirà corporacions, inversors, investigadors, acceleradors i spin-off de BSC i la xarxa X4HPC.

Convidem a tots els nostres investigadors, spinoffs i col·laboradors a assistir-hi, ja que serà una oportunitat única per augmentar la visibilitat i connectar amb emprenedors, inversors i corporacions influents.

Vine a acompanyar-nos al 4YFN a el Hall 8 (Stand 8.0B15) el proper 28 de febrer a les 13h i sigues part de l’ecosistema de Computació d’Alt Rendiment (HPC) a Catalunya!!

  • BSC presenta el microprocessador RISC-V a l’estand d’ACCIÓ el dimecres 28 de febrer a les 17:30h

La presentació serà a càrrec de Miquel Moretó, investigador del BSC

En aquesta xerrada, tractarem els diferents dissenys basats en RISC-V que BSC ha dissenyat, verificat i fabricat en els últims 5 anys. Això inclou quatre generacions del processador de propòsit general Lagarto i diferents acceleradors específics de domini basats en la tecnologia RISC-V, orientats a aplicacions en l’àmbit de la informàtica d’alt rendiment, seguretat postquàntica, genòmica i navegació autònoma.

Tornar Notícies